klasika v vodnih portih

DOBRODOŠLI V NAŠ KLUB

Veseli nas, da ste se ustavili na naši spletni strani. Verjetno ste športnik in ste izrazili zanimanje za veslanje. Prišli ste na pravo mesto.

V Izoli ima veslanje dolgoletno tradicijo. Naši člani se udeležujejo lokalnih, regionalnih in mednarodnih regat, kakor tudi svetovnih prvenstev in olimpijskih iger.

Posegamo po neštetih medaljah na omenjenih regatah in prvenstvih. Te rezultate smo dosegli s trdim in marljivim delom. Tako smo delali v preteklosti, tako delamo zdaj in tako bomo delali tudi v bodoče, ker drugače ne znamo.

Z močno voljo in trdim delom lahko tudi vi dosežete katerega od zgoraj navedenih uspehov. Mi imamo znanje in ustrezne pogoje. Če želite in imate voljo se nam lahko pridružite. Pičakujemo vas z odprtimi rokami.

Več o veslaškem klubu Izola >>


KAKO ZAČETI Z VESLANJEM

Zdrava in naravna izbira

Poletna šola veslanja

Poletna šola veslanja je namenjena otrokom starim 13 let in več. Za take mlade fante in punce imamo posebej prirejen in izdelan program vadbe. Skozi zabavo se spoznavajo z osnovami veslanja. Poleg tega je poskrbljeno, da tudi skozi druge družabne igre ne manjka zabave. Morje, sonce, svež zrak, plaža, . . . na kratko povedano uživajo v polletju!

Univerzitetna šola veslanja na UP

Po vzoru najbolj priznanih Univerz smo se odločili, da pričnemo tudi s študentskim programom veslanja.  Sodelovanje Veslaškega kluba Izola in Univerze na Primorskem je kronal slovesen podpis sporazuma o sodelovanju. Tako smo uradno vzpostavili univerzitetno veslanje v Slovenski Istri. Posledično je študentom med študijem omogočena vadba veslanja.


Zadnje novice

Vse novice >>


Veslanje na UP

Sodelujemo z univerzo na primorskem.


SponzorjiPoletna šola veslanja

Tudi to poletje je mimo in za nami so zabavne, zanimive in predvsem aktivno preživete počitnice.

Pohvaliti moramo vse udeležene ... BRAVO !!!!!

Obveščamo vas, da začenjamo z zimskim delom treningov, vabljeni k vpisu vsi zainteresirani.


 
Izola open
To spletno mesto za svoje optimalno delovanje uporablja piškotke. Ali dovolite, da jih naložimo na vaš računalnik?